Friday, 8 December 2017

Pre-Order Real Techniques Miracle Complexion Sponge (Original)


Wah...Baca review ramai beauty bloggers from oversea cakap this sponge mmg dupe Beauty Blender. Harga ori BB mmg dah nak sama harga lunch sis utk 3 minggu

So sis nak open order Real Techniques Miracle Complexion Sponge (original) ni. RM32 utk complete packaging, tapi kalau loose (takde packaging) just RM27 saja (sbb beli yg 4 in 1 so dpt lah murah). ETA in 10-14 days ya

Add je postage RM8 ke SM & RM12 ke Sabah Sarawak.
pm/wa sis 019-5541106 or click link http://mazlinamr.wasap.my









Stress keje noks

          Nak bebel sikit pagi ni. Saya jarang nak berleter, tapi students fyp saya memang dah redha lah kalau Puan Mazlina x membebel memang tak sah

          Mana lah tak bebel, today ada perjumpaan untuk buat pemilihan tajuk, Tapi ada satu kumpulan ni, daripada 4 orang, ada 2 orang je hadir. Lagi dua balik kampung. Haih...Kot ye pon nak balik, kan boleh balik petang ni je. Paling tidak after perjumpaan. Bukan lama pun 2 jam je.

          Pelik sangat students these days mcm ni lah peelnya. Fyp tu kalau masa saya buat degree dulu, memang kejung badan bila memikirkan progress...Ni dah minggu ke-3 tajuk pon ke laut

          Stress mak

Monday, 20 November 2017

Bokitta for sale (Oldies 2014)

All preloved items in preloved condition. Not for fussy buyer



Preloved Violet Butterflies
Size : Voila Maxi (tag Voila)
Price : RM90 all in


Preloved Tiger Skin
Size : Voila Maxi (tag Voila)
Price : RM90 all in


Preloved Antique Gothic
Size : Chic Maxi
Price : RM100 all in

WhatsApp Maz 019-5541106

The Power of Mom

               Saya rasa kan...Jadi mak ni memang ada satu kuasa yang nampak macam takde mende, tapi sebenarnya effect sangat besar kat family. Salah satunya ialah kuasa melihat yang tembus ke dimensi lain

          Kadang-kadang geram juga dalam rumah saya ada 5 orang (minus sorang baru 3 tahun), so ada 4 lah yang cerdik. Bila nak suruh diaorang mencari sesuatu, alahai...geram sungguh. Depan mata depan hidung pun tak nampak

          Kita yang dok kat bawah tu...pandangan leh tembus sampai atas. Dah bagitau kat mana pun still la diaorg ni mencari tak jumpa. Jangan kata Kak Long, husband pun sama kadang-kadang kita stress pula jadinya. Hahaha yelah kalau pagi tu kelam kabut sikit. Tapi semua benda kita kena buat, dah diberitahu kat mana barang tu pon, still last2 kita juga kena cari. Ish...

          Power lain ialah kuasa mendengar yang super sensitif. Ko akan dengar je anak ko menguap pun even tengah tidur. Sebab tu kalau adik-beradik ni bergaduh dalam bilik mulalah maknya jadi amukan puaka. Tambahan pula sekarang ni saya memang macam handphone. Lepas Isya memang kena caj (tido) supaya esok bertenaga macam biasa

          Jangan main-main ye dengan mak2 ni kitaorang maybe tak power macam Justice League/ Avangers tapi kitaorg punya kuasa ni sukar ditandingi juga...

          Btw, uols dah tengok ke Justice League? Best dop?

Friday, 17 November 2017

Dropship Agent for Milk Booster Cookies 12 Ounces Wanted!!!

Sis ada kawan-kawan yang sis boleh suggest cookies Twelve Ounces ni? Kami nak ajar sis macamana nak cari duit lebih ni.

Saya just nak share, skrg kami tgh nak bagi reward untuk semua customer, kami nak offer sis buat dropship dgn kami. Sepatutnya bayar RM 50 utk yuran, tapi harini saya nak bagi FREE je.

Lepas ni sis beli semua 10% off, sis boleh jual juga. Team kami akan masukkan sis dlm support group, dan train sis menjual skali. Sis nak tak?




DROPSHIP DETAILS

- YURAN: RM 50
Tapi kalau sign up sekarang, FREE sahaja (Promo ends bila-bila masa)

- Discount 10% untuk semua product dari Twelve Ounces

- Dapat training and coaching pasal bisnes, online bisnes, cara closing, cara cari customer sama seperti agent & stokis lain.

- Akan berada di dalam support group yg kuat. Bersama founder, Miss Ereena dan agent-agent yg telah dilatih dan berpengalaman.

- Dalam sebulan hanya perlu order sebanyak 10 packet untuk kekal sbg dropship Twelve Ounces.

- Zero risk , tapi still dapat untung!

- Tak perlu susah2 simpan stok. Poslaju pun kami yang akan buat kan.

- Material marketing semua kami sediakan.

Klu sis nak register boleh bg details ni? whatsApp Maz 019-5541106 dan bg info ni ye


Nama :
Ic :
No tel :
email :
Contact :
Adress :