Thursday, 8 February 2018

5 PERKARA TOKYO ORGANIC ROSE SERUM TAWARKAN KEPADA KULIT ANDA


Credit to http://tokyoorganic.blogspot.my/


5 Perkara Tokyo Organic Rose Serum Tawarkan Kepada Kulit Anda

1. Terhasil dari proses R&D (kajian makmal) di Jepun


Tokyo Organic Rose Serum bukan bukan produk timbang-kilo bahkan bukan calang-calang produk, kerana ianya menjalani R&D (ujian pembangunan makmal & klinikal) di Jepun.

Umum mengetahui, Jepun mengamalkan standard piawaian yang amat ketat. Jadi, Tokyo Organic Rose Serum telah melepasi piawaian ini menyatakan sesuatu dengan kualitinya.



Founder Tokyo Organic Rose Serum bersama Team R&D dan Director


2. Dihasilkan dengan menggunakan teknologi Jepun yang terkini dan memegang sijil pengiktirafan dari kerajaan Jepun

Kilang yang menghasilkan Tokyo Organic Rose Serum memperoleh standard piawaian ISO9001 dan ISO2008. Ianya juga mendapat kelulusan S-JQA dan S-JQA Mark iaitu standard piawaian yang ketat dari segi menghasilkan produk yang tinggi kualiti di Jepun yang menggunakan teknologi terkini.




3. Berunsurkan natural dan organik

Selain menggunakan bahan-bahan yang berkualiti, Tokyo Organic Rose Serum juga menggunakan bahan-bahan natural, dan 5 daripada bahan tersebut disahkan organik oleh badan bertauliah di 3 buah negara iaitu Ecocert (Perancis), IMO (Switzerland) & OTCO (Amerika Syarikat).

Menarik bukan?



Sijil Pengiktirafan Organik Produk Tokyo Organic Rose Serum


4. Mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia & mempunyai Material Safety Datasheet (MSDS)

Tokyo Organic Rose Serum telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT170705477K). Selain itu, Tokyo Organic Rose Serum juga mempunyai Material Safety Datasheet (MSDS) yang disahkan oleh pasukan penyelidik dan kajian (R&D team) bahawa ianya selamat dan tidak mengandungi sebarang bahan berbahaya.


5. Tokyo Organic Rose Serum ini tidak mengandungi bahan berikut

Aluminium
Animal Testing
Animal By Products
Animal Cruelty
Benzaliconium Chloride
BHA, BHT
Butoxyethanol
Ceteareth Glycol
Coal Tar
Cocoamide Deal
Dairy
Diazolidinyl Urea
Dibutyl Phthalate
Dmdm Hydantoin
Ethanolamines
Formaldehyde
Hydroquinone
Imidazolidinyl Urea
Lanolin
Lead
Mercury
Methyl Cellosolve
Methylisothiazolinone
Mineral Oil
Nano-particles
Oxybenzone
Parabens
Petrols
Phthalates
Propylene Glycol
Polyethylene Glycol
Quarternium-15
Resornicol
Sodium Laurel Sulfate
Silicone
Sulfates
Sulfites
Synthethic Colorings
Talc
Toluene
Triclosan
Trichocarbon
Triethanolamine

Ini hanya sebahagian sahaja senarai bahan berbahaya yang tidak terdapat dalam Tokyo Organic Rose Serum. Kami boleh senaraikan lebih lagi, tetapi senarai bahan berbahaya akan terus bertambah dan bertambah dan bertambah..

Tokyo Organic Rose Serum adalah produk yang benar-benar selamat, dan ianya dijamin tidak mengandungi sebarang toksik berbahaya.

Jadi, apa kata anda sebagai pengguna? Jadilah pengguna yang bijak..

Hubungi Maz 019-5541106 or click http://mazlinamr.wasap.my !


Wednesday, 7 February 2018

PROMO MILK BOOSTER COOKIES 12 OUNCES FOR CNY (WHILE STOCK LAST)



KINI DILANCARKAN PROMO “DUNG DUNG CAW”, SPECIAL UNTUK MOMMIES.

DISCOUNT SEHINGGA RM45! 

Tak sangka! Tak pernah dalam sejarah, dapat discount murah mcm ni. Betul! Sis takkan dapat dah promo mcm ni lepas ni. Ni last! 

5 sebab ape yg best sgt promo ni smpai “terlajak pecah poket”??

1. Takkan dapat dah discount hingga RM45!
2. Dapat FREE “High Grade Silicone Pump” bernilai RM45!
3. Heaven untuk breastfeeding/pregnant mommies sbb “Basic Breastfeeding Kit” dpt discount kaw kaw!
4. Yang tgh pregnant jgn tunggu nk beranak, sbb promo ni takkan ade dah.
5. Jangan tunggu smpai supply susu “merudum” baru nak cari milkbooster. Beli skrg masa tgh murah.

==================
PRODUK ADE DLM PROMO NI?
==================

1. MILKBOOSTER COOKIES
Terbukti kesan sepantas 5 jam dan buat susu lagi pekat. Baby lagi cepat kenyang.

Dibuat dari bahan organic seperti Oats, Flaxseeds, Habbatus Saudha, Minyak kelapa dara. Tambah zat dalam susu badan sis.

3. HIGH GRADE “SILICONE BREASTPUMP”
Pump yg plg mudah digunakan tanpa guna sebarang batery dan wireless. Design corak floral yg cantik.Ketahanan plastic sehingga 2 tahun, juga BPA free dan food grade.

============
TESTIMONY
============
Milkbooster
“Semalam saya dapat 2 3 titik je masa pump, harini, lepas makan biskut Twelve Ounces , saya berjaya perah 8 oz sekali gus!” Puan Maria, Shah Alam

Breastfeeding Silicone Pump
“Suction kuat, sekarang pump lembut je, dah tak sakit mcm dulu. Senang nak kendali pula tu.” Puan Alya, Kuantan Pahang

Amaran: Free gift “Silicone pump” sgt terhad! Stok sgt limited. Order cepat sebelum stok habis ya!

Tamat promo ni anda takkan dapat harga ni kat mana-mana dah lepas ni. LAST!

pm/WhatsApp 019-5541106
pm/WhatsApp 019-5541106
pm/WhatsApp 019-5541106



Tuesday, 6 February 2018

PROMO SSC/BABY CARRIER RENTAL FOR CNY & SCHOOL HOLIDAY

In case mommies nak sewa baby carrier / ssc boleh click link WhatsApp saya http://mazlinamr.wasap.my/ utk maklumat lanjut ya...Ye lah nak pakai sekejapan je so kalau nak jimat duit, sewa je. Kdg2 bila travel tak nak bawa stroller coz leceh. So meh2 WhatsApp saya


Chinese New Year + SCHOOL HOLIDAY PROMO IS BACK 

Now you can enjoy our Chinese New Year + School Holiday promotion. For 2 weeks rental period, you will get free 1 week (booking must be made deposit between 29/01 - 17/03). Yes!!!Only RM50 for 3 weeks

Booking must be made with min RM100 and all payment must be cleared at least 5 days before shipping

1st come 1st served basis. pm/sms/whatssap Maz 019-5541106 or click link http://mazlinamr.wasap.my/for futher inquiries

Premium Reseller Kekaboo Yg Penipu

Morning...Nak bebel sikit pepagi ni. Bila deal dengan duit orang, tolonglah amanah ya. Ni hutang orang sana sini, tapi pergi melancong kalau bukan oversea tak sah

Malu sikit ya tambahan lagi kerjaya yg dipegang sepatutnya kena AMANAH, tapi keje menipu je. Alasan salah hq, salah pos laju memanjang

Silap orang nak tipu. I deal with pos laju sejak 2006 pernah sekali je parcel hilang. Ini x asal awak pos je mesti hilang, kejap hilang...kejap dah pos patah balik...Kat ds lain awak cakap gitu, kat ds lagi sorg awak ckp gini. Awak ngat ds² takde network kat belakang ke?

Allah nampak perbuatan awak, so harap lah sgt awak bertaubat dan please bayar hutang² orang/kawan & customer awak (dah bayar ke duit sil saya? Kalau dah, alhamdulillah)

Kat mana silap awak ni? Dulu ok je kenapa sejak bulan 11 punya batch jadi bermasalah. Saya tak teragak² nak viralkan awak tau kalau ada customer saya awak tak refund. Daripada saya yang kena viral, baik viral awak je

#prkekaboo #prbermasalah #alasantaklogik

Friday, 2 February 2018

Uji Minda


Sedih nak habaq saya termasuk golongan yang 80% tu 
Apa jawapan anda?