Monday, 14 August 2017

SSC For Rental

Wah lama tak update kan. Ok sis nak inform utk Raya Aidiladha 2017 sis buat promo 

RENT 2 WEEKS + FREE 1 WEEK

Ni semua toddler size ye. Kalau nak baby/standard size boleh whatsApps sis ye

For further info, please direct WhatsApp:
👇👇👇


Thursday, 10 August 2017

SSC RENTAL PROMO FOR RAYA HAJI & CUTI SEKOLAH

RAYA HAJI + SCHOOL HOLIDAY PROMO IS BACK

Now you can enjoy our Raya Promotion. For 2 weeks rental period, you will get free 1 week (rental period is fixed starting 23 August - 12 September and ssc will be shipped to you on 21 August). Yes!!!Only RM50 for 3 weeks

Booking must be made with min RM100 and all payment must be cleared before 20 August

1st come 1st served basis. pm/sms/whatssap Maz 019-5541106 or klik http://mazlinamr.wasap.my for futher inquiries

#keepcalmandcarrydamia
#babycarrier #babycarrierrentalservices #ergonomicbabycarriers
#softstructuredcarrier
#softstructurecarriermalaysia
#sewassc #sewababycarrier #sewacarrier
#sewacarriermalaysia #agenscm

Monday, 3 July 2017

Please be professional

Nak cakap satu je la dah jadi ketua pun still tak professional...

Tapi biasalah orang kalau buat salah ngan ko, dia memang takut kat ko. Biarlah tak professional janji bodoh sombong tu kena ada

Enough said. Pi wat keje memasing...

July Promo for Milk Booster Cookies 12 Ounces

[FREE GIFT] "MUMMY's SURVIVAL KIT" LIMITED EDITION ECO BAG BERNILAI  RM 39!

Setiap pembelian 5 packs Twelve Ounces ™ Milkbooster cookies, dapat 1 MSK Eco bag PERCUMA

Ciri-ciri SPECIAL MSK Eco Bag:

1. Dibuat dari kain guni. Sangat kukuh. Wlupun bawa bnda berat, takkan koyak.
2. Eco friendly.
3. Boleh dijadikan diapers bag, pumping session bag, baby stuff organizer, baby playstuff, first-aid bag,snacks bag,shopping bag, out-for-lunch office bag.
4. Non-toxic
5. 100% reusable and durable
6. Comes in 3 colors only

- Maroon
- Sand Beige
- Green
Collect All 3 colors!

Limited Edition Eco bag ini adalah sangat-sangat terhad! Order base on first come, first serve basis ya!

Promo period: While stock last!Habis ni takkan dapat kat mana-mana dah bag Limited Edition Twelve Ounces ™ ni!

wa link http://mazlinamr.wasap.my for futher inquiries

#12ouncesreview #milkboosterreview #agensah12ounces #12ouncesofficialagent
#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster

Wednesday, 14 June 2017

Bengang - Urusan jual beli kat Careoursell

Panas betul hati aku today. Actually sejak semlm lagi. Kisahnya, ada la transaksi jual beli kat caroursell. So this buyer payment hari khamis/jumaat lepas, and send slip & alamat semua

Kan sy blk kpg hari jumaat tu. Celcom plak buat hal kat kpg sejak weekend lepas. Nak online susah sgt. Mmg semua notification from caroursell x naik. Semlm la dah sampai rumah baru la dpt.

Adoi rupanya buyer left -ve feedback dah gara2 tak dpt reach saya. Yg saya geram tu, saya dah bgtau dia line saya teruk dan nak pos today. dgn harapan dia tukar la feedback tu. Sebab saya juga ada list items lain so tak best la ada -ve feedback

Boleh pulak buyer cakap dia nak tunggu barang sampai baru ubah. Eh hello aku ni berniaga. Nak tunggu sampai pos laju tgh busy kot. Kalau drag 3-4 hari. Ko tau x 3-4 hari tu pon boleh rosakkan reputasi aku as seller kat sana? Apa salahnya tukar dulu ko dah tau benda betul. Then kalau barang x sampai sebab salah pos laju, aku la kena tanggung ye? Tau tak skang pos tgh busy. Kalau tetiba hilang dlm perjalanan walaupun aku dah pos, aku gak salahkan...Adil ke?

Sangat tak adil bagi saya -ve feedback walaupun tau dah tau benda sebenar. Item x sampai pon lagi (baru nak pos kejap lagi), ko dah bg aku feedback x bagus. Yg sebenar ko boleh je tukar tapi ko je yang x nak.

Ok takpe bukan ko je yg boleh bg -ve feedback. Aku pon boleh. Hahaha...So skang kita seri kan. At least barang aku x byk kat sana leh je aku close account kat sana. Ko yg dah jual byk2 brg dpt feedback -ve as buyer. Mendapat lah kan...