Tuesday, 6 May 2014

Perawat Islam yang handal Zasss...

          Pada sesiapa yang tersesat masuk sini dan kenal dengan mana-mana perawat Islam yang handal zasss atau fire-memfire sebarang gangguan sihir, aku minta tinggalkan emel dalam ruangan komen ya. Nanti aku contact. Sekarang aku tengah mencari seorang perawat Islam untuk membantu aku merungkaikan misteri yang menimpa aku.
 
          Lagi bagus kalau perawat yang pandai merawat ilmu pelawok...pelawok (ilmu sami siam)...

Sekadar hiasan. Tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia

         

Kegilaan Terkini - Bokkita

          Kalau korang ni jenis fashionistas macam aku (konon), mesti korang tau kan skang ni fashion yang tengah in adalah Tudung Bokitta. Tapi aku rasa dah lama kot cuma baru-baru ni kalau tak salah aku la, ada masuk Nona kot. Neealofa and the family...Start daripada tu la aku tau pasal Bokitta ni.

          Pastu sejak akhir-akhir ni, kat fb pun ramai yang jual Bokitta. So aku pun biasa la kan...Gatal je tangan aku browse sana sini. Tapi serius la tudung ni macam goreng pisang panas la. Aku tengok kat fb, kalau seller baru je upload, tau2 pm status dah sold. Ramai rupanya pakai ni.

          Last2 aku terjumpa http://www.mybokittahijabfashion.com/ . Apa lagi...Meh kita mengabiskan duit.

chiffon printed b hills maxi

chiffon printed brown paisleys maxi

chiffon printed wed shower maxi

          Aku beli semua yang di atas. Masa aku nak beli ni, jenuh juga pilih bukan sebab takde pilihan tapi sebab semua sold out. Corak dia cantik2 gak. Aku beli chiffon printed maxi. Tudung Bokitta ni ada 3 jenis kain - cotton, satin, chiffon dan ada 2 cutting v+ dan maxi. Aku amik maxi sebab aku rasa macam dah masa nak berhijrah. Ahaks...poyos.

         

          The next gaji, aku sambar ni plak. Ni aku beli from FB Tudung DeZahra dan Ayra - Butik Muslimah Kontemporari dan Elegant. Ok...Pasni kena duduk diam2 jek.