Monday, 13 April 2015

Kenapa awak boleh buat saya tak boleh...

         Hai la...Tiba-tiba rasa bengang pula bila dapat tahu saya dipinggirkan. Bukan main lagi kalau saya buat apa-apa tak ajak awak...awak...dan awak..., awak masam-masam muka, Tapi boleh pula awak buat macam ni kat saya.

          Tu la kan. Lain kali bila kita terasa hati dengan tindakan orang, tengok dulu kita ada tak buat benda yang sama. Kalau ada, maknanya kita tak layak nak terasa...

Friday, 10 April 2015

My DISO SSC


Kinderpack Mint Julep Limited Edition

          Alhamdulillah. Finally saya jumpa juga dengan my diso ssc ni. My first and true love (along with my Tula, Lenny Lamb and Snuggbaby). Semalam tengah-tengah ber fb, ternampak status kat MBW FSOT utk ni. Saiz toddler plak. Huhu...Saya pun pejam mata je la pm sis Yin Zaim ni. Saya minta hold dulu sampai tengah hari ni sebab nak cari duit. Mula-mula ingat nak up mana-mana ssc yg saya ada skang utk jual dah. Tapi lepas stalk duit kat buku asb, rasa macam ok tak payah up dulu mana-mana for sale. Kita beli dulu yang ni.


          Kenapa saya nak sangat kp ni? Sebab mula-mula saya kenal kp, design ni yang ada dalam stocking. Nak score kp time stocking memang harapan sangat la kan...Sapa kaki kp memang tau sangat dah macam mana susahnya nak score kp tiap-tiap pagi Jumaat kul 1 am. 5 SAAT je sold out. Gila pantas kan...

          So bila ini up for sale, saya pejam mata je la kan. Ok...Settle satu hal. Satu hal lagi adalah apa yang saya nak detash ni? LL, Tula or Snuggbaby? Or Jumpsac, Flip atau MGG yang coming soon ni? Haish...Kenapala saya dah build the love dengan semua ssc saya? Memang pening nak let go yang mana satu. Dah la semalam saya buat keje gila saya "ter"beli Tula Toddler plak...


Polka Dance
          Ok. Lepas ni memang taubat nasuha dah. Tak mo dah stalking mana-mana page b/s/t... Cukup apa yang ada ni. Insaf-insaf lepas ni memang kena detash nak baja balik pokok duit...

          Kalau saya nak jual, ada yang nak ke?

Wednesday, 1 April 2015

Berminat nak set up hometsay tak?

          If ada sapa-sapa nak set up bisness homestay boleh dapatkan e-book from owner Casa Laiqa Homestay ya. Maklumat lanjut klik sini Casa Laiqa Homestay