Saturday, 28 November 2015

Lenny Lamb Colors of Life

          Akhirnya setelah 4 bulan posa, terbuka juga posa semlm. Gara² group dropship babywearing gear ku...

          Selalunya takde feel. tapo semlm laju je saya order. Sebab tersangatlah cantik, lagi cantik from previous design Colors of Rain...

          Mengenangkan Yaya pun dah almost outgrew yg standard size tu, plus hari tu jual yg toddler, so semlm amik toddler.

          So now, tunggu Mid Dis untuk eta.Nanti saya post action pic ya.

           Err...I just realised my 1st customer was me. Lol

Monday, 23 November 2015

Promo Time




Cuti sekolah promotion is back.

1. New price for deposit (RM50 off discount for Tula, Lenny Lamb, 
Kinderpack, Madame GooGoo)

2. Rental fees :
RM30/10 days OR RM50/3 weeks (normal rates are RM10/week 
OR RM50/2 weeks)

* tnc apply

   pm/sms/whatssap Maz 012-4359125 / 019-5541106 for futher inquiries

Thursday, 19 November 2015

Cuti Sekolah Promo

          School holiday is back. Yuhuu...Now you can rent for RM30/10 days OR RM50/3 weeks (normal rate RM30/week OR RM50/2 weeks. Terms and conditions apply

* No free booking. Payment for deposit must be paid upon booking
* Last date for this promotion is Sunday (22/11/2015). SSC will be shipped on the next day Monday (23/11/2015)

Standard Size

Toddler Size

sms/whatssap Maz 012-4359125 / 019-5541106


Thursday, 12 November 2015

Hari yang serba tak kena

          Sumpah. Hari ni rasa nak menangis sangat. Rasa macam "ye la susah sorang-sorang". Actually tak tau nak mengadu kat sapa. Kang ada la tu nak sound "kan baik mengadu kat Allah". Ye lah dah puas berdoa supaya masalah hari ni settle. Alhamdulillah dah separuh hari baru selesai.

          Apa yang berlaku? Ok mai nak baq hang. Hari ni ada seorang customer yang nak selp pick up carrier kat depan PSAS. This papa nak sewa untuk minggu ni. Dah la customer bagus, dah bayar deposit from 2 bulan lepas. Hari ni la plak Tab Samsung tu padam. Langsung tak boleh on. Caj pun dah tak masuk. Ok dah nak menangis dah. Mujur sempat send location dan bagi no Celcom.

          Then, teringat pula kat rumah ada S11. So dengan semangatnya saya balik rumah, cari balik S11, dan caj. Tetiba kuar plak segitiga tu. Haih power tak masuk la plak. Memang dah nangis mengenangkan customer tu. Ok takpe try tido dulu kot2 caj lama sikit power masuk. Pas bangun pun masih keluar segitiga bermuda tu.

          Nak tak nak, terpaksa la saya call husband minta Z1 dulu yang dipinjamkan kpd dia. Member tu dah pakai Iphone 6, mana nak layan Z1 kan. Tapi nak kena ke kedai potong sim card dulu. So daripada rumah, ke kedai hp kat Tanjong Malim. Lepas tu ambil hp kat hubby. Barulah settle problem. Tapi masalahnya customer tu tak call lagi la. Risau gila hati.

          Then, ada pula customer pm inform ssc yang saya pos kotor. Alamak, rasa dah bersihkan. Siap masuk mesin lagi. Tapi maybe ada part yang mesin pun takleh sental (sebab masuk mesin kan ambil delicate wash je). Serius saya rasa nak menangis sangat. Menangis sebab all the bad things happened to me at once. Kenapa? Huhuhu...Nasib la customer tu baik, walaupun saya offer utk tanggung kos shipping kalau dia nak return pd saya utk dibersihkan, tapi dia kata takpe dia nak try spot cleaning dulu (ThankS Julie Garcellano, sorry for the trouble). Tapi saya offer nak bagi dia diskaun on rental fees. Nasib dia kata ok :)

          Now semua dah settle, tapi still tak sedap hati selagi customer tadi belum call. Hopefully mama and papa tu baca blog/page Little Damia saya ya. Sebab tadi saya dah announce kat page dan blog.

          Kepada customer yang terlibat, saya mohon maaf sekali lagi di atas semua kesulitan. Terima kasih

URGENT...MENCARI CUSTOMER

          TOLONG!

          Saya mencari seorang customer yang dah booked ssc dan nak self pick up kat depan Politeknik Sultan Azlan Shah. Masalahnya tab saya dah padam terus, tapi saya sempat bagi no phone yang satu lagi.

          So, to that customer, please call saya guna no 0195541106 ya. Again saya minta maaf tak sangka benda ni akan jadi. Thanks