Wednesday, 21 December 2016

PHD or what? 😏

omg...omg...omg (imagine fazura ye masa baca ni). Akak tak sangka ada orang yg gigih baca blog akak only to kutuk2 sesama diaorg after that...

Pathetic giler life korang ye. Sungguh akak kesian sangat dengan perasaan insecure korang atau PHD korang. Memang kesian kalau boleh akak nak korang dapatkan nasihat kaunselor untuk ubati hati korang. Cek balik hubungan korang dengan Allah. Kalau ada perasaan seumpama PHD tu, adalah yg tak kena ngan ibadat korang...

Kita kan kalau tak suka kat org tu, kita tak payah amik tau pasal dia k. Sebakul dia nak tulis apa2 kat blog dia...fb dia tu hak dia. Bukan makin tak suka, makin ko dig blog dia.

Ke sebenarnya korang kagum dengan akak? 😏😏😏

posted from Bloggeroid

Monday, 19 December 2016

Grab Now

Khas utk mommies yg tgh plan nak beli milk booster, bolehlah grab promo ni. Sah sehingga 01 Jan 2017

whatssap 019-5541106
whatssap 019-5541106
whatssap 019-5541106

#agensah #12ouncesofficialagent
#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster #milkboostercookies12ounces
#12ouncesmilkboostercookies



posted from Bloggeroid

Saturday, 17 December 2016

Why 12 Ounces

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10211161879625741&id=1320008763
posted from Bloggeroid

Friday, 16 December 2016

Apa lagi ni? Geram la

Just wondering uols kalau tak suka someone uols akan amik tau ke pasal dia? Kalau iols, iols malas nak amik tau...

Unfriend, unfollow, block biar x nampak orang tu kat fb. Tapi iols pelik something happened ni (mcm kan ada yg skodeng fb iols or blog hidup segan mati tak mau ni. Or lebih tepat media sosial yg iols pakai...

Ada isu nak panjang2 cerita pun rasa takde plak iols buat hal kat luar. Apa yg iols post, share dlm fb please lah jgn bawa kat luar. Awat? Terganggu ke? Ada iols perli2 uols kat depan uols k? Sikit pon takde bawa mulut cerita pasal uols...

Ha...SS pastu bawa lah kisah blog ni kat sapa2 uols suka. Macam budak2 😠

Dah terasa tu pasai apa? Sbb buat kan...Kalau tak buat mesti tak peduli punya

posted from Bloggeroid

Tuesday, 13 December 2016

12 Ounces Masuk Pa Ma la uols....

Terima Kasih majalah Pa&Ma (edisi Jan 2017)! Semoga kebaikan dan keberkesanan menyusu dgn Milkbooster cookies Twelve Ounces ini dapat dikongsi dgn ibu2 menyusu seluruh Malaysia!😘😍

Wah...Bangga nak habaq saya Agent Sah 12 Ounces 😘😘😘. Meh2 whatssap saya 019-5541106 utk maklumat lanjut pasal cookies

1 jar RM39
4 jars RM156

PROMO 4 jars RM150 SAHAJA

#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster #milkboostercookies12ounces
#12ouncesmilkboostercookies

posted from Bloggeroid

Saturday, 26 November 2016

Demam Swarovski

Siapa macam saya? Angkat tangan!!!

Nampaknya demam ssc dan Bokitta saya dah sembuh, tapi tengah demam benda ni pula...

Bangle tu saya beli from Noorfadhilah Mat Alwee. Boleh try search fb dia. Dia stay kat Australia. Harga pun not bad lebih kurang macam beli kat Malaysia. Ye lah kat Tg Malim ni mana nak pi butik2 ni kan. Ada org jual siap hantar pos kira ok sgtlah kan...

Ni last purchase utk tahun ni. Insya Allah. Lepas ni tahun depan pula start kumpul. Next target is Freedom Bangle

posted from Bloggeroid

Wednesday, 23 November 2016

Promo Cuti Sekolah !!!

Ada mommies yg plan nak travel time cuti sekolah minggu depan?

* Tak nak buang duit buang duit beli ssc baru?
* Malas nak bawa stroller?

No worries. Little Damia is here...

Kami menawarkan perkhidmatan sewa baby carrier atau lebih dikenali sebagai soft structure carrier.

Pelbagai saiz daripada umur 3 bulan sehingga 36 bulan. Mudah...Hanya bayar deposit dan tunggu ssc dipos kepada anda

pm/sms/whatssap Maz 0195541106 untuk maklumat lanjut

posted from Bloggeroid

Self Reward...

Selepas sebulan dok tenung benda ni hari2 akhirnya terpengaruh la juga. Sengal tul...

Kebetulan kawan saya pergi UK dua minggu lepas. And masa dia kat sana tu, kebetulan la ada sale kat butik. Dia pm saya tanya harga. Saya bgtau la harga butik and ps. Maybe sbb sale kot dia dpt harga rendah so dia offer if saya nak. Mmg terus grab sebab rasa harga tu rendah lah compare dengan harga yg saya survey dah.

Tapi sedih sbb saya nak yg strap putih mcm Warda, tapi tinggal satu je dia kata dia nak yg tu nak buat hantaran kat bakal wife dia. Untung gila ler bakal wife ko. Dapat jam, and dua bangle Swarovski. Memang menjadilah suprise ko nanti. Hehehe...

Semua Warda ler punya pasal. Tak layan drama pon boleh terpengaruh. Benci tul...Memang sejak gila Swarovski ni, saya dah kurang layan benda lain. Kumpul fund. Nak beli semua boleh bankrap lah pula

Agak² kalau prelove ssc yg jarang org rental ada yang nak tak ? 😅

posted from Bloggeroid

Tuesday, 22 November 2016

School Holiday Promo

SCHOOL HOLIDAY PROMO IS BACK 📣📣📣
Now you can enjoy our School Holiday Promo. For 2 weeks rental period, you will get free 1 week (rental period is fixed 28 Nov - 19 Dis and ssc will be shipped on 28 Nov). Yes!!!Only RM50 for 3 weeks. 😘😘😘 Booking must be made with deposit (min RM100) and all payment must be cleared before or by 27 November

1st come 1st served basis. pm/sms/whatssap Maz 019-5541106 for futher inquiries

#keepcalmandcarrydamia
#babycarrier #babycarrierrentalservices #ergonomicbabycarriers
#softstructuredcarrier
#softstructurecarriermalaysia



posted from Bloggeroid

Saturday, 12 November 2016

Thanks buat aku mcm ni!

          Wahaha...Pg ni dpt whatssap from seorang kawan mengenai satu isu yg takde isu pon sebenarnya. Tapi sumpah sy tak sangka akan dijadikan isu sehingga dinaikkan dlm mensyuarat jabatan.

          Ok ceritanya mcm ni. Sy ada sharing satu subjek dengan seorang kawan. So utk final kami dah bahagikan part masing2 utk ditandakan. Bila my part dah habis, sy pass kat kwn sy tu. Then lepas habis paper sy dan habis final exam, sy ambil cuti 2 hari nak blk kph melawat abah. Abah saya accident bulan lepas. Dlm ramai2 anak menantu, kami je yg tak blk lagi melawat abah. Since awal Nov ada cuti Keputeraan Sultan Perak, kami pon apply la cuti nak balik kpg. So sy minta kwn tu tolong matching & moderasi (process utk markah final paper student), dan sy minta if dia ada masa. So settlelah kononnya kan.

          Bila sy naik from cuti, mmg ada 2 sampul kosong ,so sy ingat dah siap moderasi, sbb tu sy terus key in markah. sbb sy ingat semua dah settle. Rupanya ada salah faham masa whatssap kwn sy tu. Bila sy minta dia moderasi, dia kata bg je kat another lect, sy ingatkan dia nak bg kat lect tu bg pihak sy. Rupanya dia letak sbb nak sy yg bg. Hahaha...Yelah sy yg silap faham

          Tak sangka perkara ni dinaikkan dlm meeeting oleh orang2 yg dekat dgn saya. Kononnya kwn sy yg kebetulan org kuat unit exam tolong sy matching & key in. Sy pulak siap balik kampung. Serius sy x sangka org2 yg sy anggap kawan sanggup buat sy mcm tu. Hey ,tak berani ke nak tanya sy depan2?. Kalau tanya hari tu kan sy tau la sy salah faham ingat benda dah settle. Perlu ke raise this issue dlm meeting? Sumpah sy x kisah kalau yg timbulkan isu ni org yg x berapa baik ngan sy. Ni yg dok bergelak sama2 kat aras saya rupanya baik kat depan je ye. Apa lagi korang ngumpat saya kat belakang ye?

         Yg paling sy kecewa bila seseorang yg sy pernah anggap sahabat. Hai masa mula2 dtg takde org nak kwn. Bila org kutuk2 dia, dia mengadu kat saya. Betapa bodohnya aku siap defend dia. Now bila dia baik ngan orang2 ni, dia lupa sy yg banyak dengar dia luahkan perasaan. Sy yg defend dia bila dia ada isu ngan orang lain. Mcm ni ko balas ye. . Ye mmg sy dah tak baik dgn dia, tapi sy x pernah la bercerita pasal dia kat sesiapa pun. Sumpah sy x sangka dia sanggup buat sy mcm ni.

          Alhamdulillah sy sempat whatssap bos dan bos call saya. Dia  kata dia faham dan dia pun x sangka isu kecil ni diperbesarkan oleh kwn2 sy sendiri. Thanks bos. Takpelah...Thanks la kpd yg terlibat nak burukkan nama sy kat satu jabatan ni. Sy percaya Allah tu adil. Semoga Allah akan membalas perbuatan sesiapa yg terlibat. Sy tak kan maafkan anda

          On the other side, baguslah terjadi benda ni sebab sekarang sy tahulah korg ni kwn yg mcm mana 😏...
         

          

         

Thursday, 10 November 2016

Testimoni Milk Booster Cookies 12 Ounces



          Hi uols. Lamanya tak update blog ni kan. Maklumlah busy sangat dengan tugas hakiki saya. Kang tak buat mana pula datang keberkatan makan gaji kan. Hihihi...

          Ok ye ramai juga la yang whatssap saya tanya adakah saya masih provide ssc rental & jual cookies? Yes...Saya masih buat ssc rental ye. Cookies pon masih jual.

          Ok ni nak belanja testimoni customer Milk Booster Cookies 12 Ounces ye. Sapa berminat boleh whatssap saya 019-5541106/012-4359125 utk maklumat lanjut

1 jar RM39
4 jars RM150 (np RM156)

*harga x termasuk pos

COD/Self pickup - Hospital Slim River / Behrang / Tg Malim






posted from Bloggeroid

Wednesday, 28 September 2016

Frust...

          Hi uols. Lama gila tak update blog kan. Sapa je yg baca pon. Tetiba hari ni nak update sementara ada isu yang nak dibincangkan...Kat sini je la pon saya nak meluahkan perasaan saya, since dah inform pihak berkenaan but no reply and actions taken...

          Ok, saja nak rant pasal few things dalam business. Cerita dia macam ni. Kan saya ada jual few products kan. This product (produk A bukan nama sebenar), mula² ok je sebab agent tak boleh main harga. Konon kalau dapat tangkap kena terminate. So agent yang modal kecil mcm saya takde masalah nak fight. Tapi lama² agent semakin ramai, hq pula maybe dah tak larat nak handle agent, harga jadi tak terkawal. So agent yang besar² start main harga. Diaorg untung sebab modal banyak so margin keuntungan diaorg byk. Yang bilis macam saya dan sil kesian tau. Yelah sapa nak beli kat kami kalau boleh dapat lagi murah kan...Sil punya stock pon now tak jalan. Saya punya masih oklah sebab ada kawan² kat office yang beli.

          Then another produk, B (juga bukan nama sebenar). Mula² oklah sebab iklan nak ambil agent, konon tempat limited. Utk 10 orang pertama konon dapat harga special. Masa tu ok sebab bila restock, hq boleh cope dengan permintaan. Waiting list tak panjang. Now agent makin ramai, hq pulak tak mampu nak cope dengan permintaan (tapi still hiring new agents). So now agent kena que almost 2 weeks utk restock. Bila mengadu, hq suruh ambil stock banyak supaya lambat habis.

          Kalau barang murah seringgit dua boleh la kot nak ambil byk². Ni sekali restock pon dah almost RM500. Nak suruh ambil banyak lagi la pening orang nak pusing modal. Bayangkan saya dah order with payment last week 22/09, 04/10 baru stock sampai. Then kena tunggu stock habis utk rolled modal. And the que goes on. Selagi hq x increase production (sebab alasan mesin mahal). Pada saya, hq stop ler dulu ambil new agents sampai selesai masalah ni. Bukan saya dengki ke apa ke...Tak best tau bila ada customer tanya ada stock tak nak cod. Asyik jawab stock takde je. Lama² bagi bad reputation lah kat saya. Takut ada customer cakap "malaslah nak beli from Maz asyik takde stock je. dah tu kalau restock 2 minggu baru ada". Huhuhu....

          Saya tahu hq happy je bila agents asyik order tak berhenti. Tapi imho hq kena la juga fikirkan agents. Sedih tau macam ni. Saya takut from 2 weeks waiting akan jadi sebulan waiting pula. Dulu masa mula2 jadi agent sangat best. Now rasa tawar hati pula. But since ada permintaan from customer, ku gagahkan la juga. Harap hq dapat ler ubah sikit cara supaya agent pun senang hati nak business. Sekarang dok fikir mana nak cari duit pusing modal supaya dapat restock tiap2 minggu. Maunya tak, restock hari ni lagi 2 minggu baru dapat 😂😂😂

         

Monday, 12 September 2016

Selamat Hari Raya Aidiladha

          Selamat Hari Raya buat yg mengenali saya. Maaf zahir & batin

Thursday, 8 September 2016

Our 3rd Giveaway


We are so excited to have our 3rd giveaway. Dear friends, use your chance to win a breast pump!!

To participate visit HERE :

This giveaway ONLY for people who lives in Malaysia. Randomly selected winner will get a Tiny Touch Mini Series Double Electric Breast Pump worth RM369. Wow!!! 

Winner will be announced on 20/10/2016


Thanks for everything

          Lamanya tak menulis blog. Tulis lah sbb rasa - rasa ada orang nak stalker kot. Ceh...Macam ada orang yang baca je kan. Takpelah at least dapat meluahkan apa yang berbuku di hati.

          Kesal? Ye kesal sebab saya terlalu percayakan orang. Sesungguhnya saya masih ingat saya sentiasa back up dia bila orang mempersendakan dia di awal kehadirannya. Saya tenangkan dia bila dia menangis sebab itu, dan bila dia bergaduh dengan orang lain. Saya mempertahankan dia bila ada yang mengeluarkan isu-isu yang berkaitan dengan kehidupan dia. Malah saya berusaha mendapatkan pandangan orang yg lebih berilmu semata-mata ingin menyediakan jawapan kepada orang yang mempersoalkan tindakkannya. 

          Saya mendengar keluh-kesasnya ketika dia tak puas hati. Tetapi akhirnya saya...Entahlah. Tak tau nak cakap. Takpelah. Mungkin ada hikmah di sebalik kejadian yang berlaku. Forgive and move on. Life is too short to be wasted

          Ok yang belum join giveaway saya mohon bertindak ye. Klik SINI

Thursday, 4 August 2016

Bokitta untuk dijual


Jualan Mencari Dana. 


All items are in excellent used condition sebab hanya pakai 1-2 kali. Berminat pm/sms/whatssap Maz 019-5541106. Fast payment diutamakan ye. 


1. NWT Satin Fahed saiz VM RM90 all in
2. NWT Nimer saiz VM RM90 all in
3. Preloved Butterflies Garden (chiffon drape) saiz Chic RM80 all in
4. Preloved Red Panels saiz Chic RM90 all in
5. Preloved Brown Laced saiz VM RM90 all in
6. Preloved Wild Love (chiffon drape) saiz Chic RM80 all in
7. Preloved Satin Fading Batik saiz VM RM90 all in


Harga termasuk pos. Sabah Sarawak add RM5. Thanks for looking



 pm/sms/whatssap Maz 019-5541106
pm/sms/whatssap Maz 019-5541106
pm/sms/whatssap Maz 019-5541106



Monday, 1 August 2016

SSC Library

          Hi mommies...

          Ni links untuk view ssc/baby carrier for rental ye


 



  
  
  



 
  
 

sms/whatssap Maz 019-5541106
sms/whatssap Maz 019-5541106
sms/whatssap Maz 019-5541106

Sunday, 31 July 2016

Milkbooster Cookies 12 Ounces are restocking now!!!

Happy Weekend mommies

          Insya Allah stock Milkbooster Cookies 12 Ounces akan sampai esok atau lusa. Mommies yg nak boleh pm/sms/whatssap Maz 019-5541106 untuk booking.


=============
KEISTIMEWAAN 12 OUNCES MILKBOOSTER COOKIES NI?
=============
Formula breastfeeding yg "ajaib" ini telah ditemukan, yang membuatkn susu BERTAMBAH DALAM MASA 5 JAM dan juga tingkatkn lagi kualiti susu ibu disamping susu bertambah LEBIH PEKAT.

KEPAKARAN SELAMA 3 tahun, dan hasil R&D yg dibuat, biskut Twelve Ounces ini telah membantu 18,654 Ibu2 di Malaysia dan Brunei untuk melengkapkan penyusuan sehingga 2 tahun dengan mudah dan selamat.

Ia juga akan menambah "BONDING" antara ibu & baby, kerana ibu akan lebih rasa confident dan tenang untuk menyusu, dan anak pula mendapat susu yg secukupnya.

100% NATURAL DARI BAHAN ASLI. BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia, sintetik dan pengawet.

Selamat di makan semasa PANTANG tau!

G6PD deficiency pun boleh makan!

=================
MACAMANA COOKIES TWELVE OUNCES NI BOLEH BOOST SUSU?
=================

Sbb dalam cookies ni ada "galactagoges", bahan yang menggalakkan laktasi dalam badan manusia.
Ia ada didalam bahan semulajadi, seperti Flaxseed, Oats dan Habbatus Saudha seperti yg ada dalam cookies ini.

1) OATS-Ada beta glucan yg dan iron yang sgt tinggi. Iron akan bantu tingkatkan supply susu anda.Oats juga adalah "comfort food", dimana ibu2 rasa tenang dan relax, ia mmbantu untuk renjiskan hormon "Oxytocin" dan menggalakkan proses laktasi secara efficient.

2) FLAXSEEDS-Ada kandungan folate and lemak yg sihat.Ia slalu bertindak menambah kandungan nutrient di dalam susu dan menjadi lebih pekat.

3) HABBATUS SAUDHA-Mengandungi fatty acid, proteins, karbohidrat, vitamins dan mineral.

4) VIRGIN COCONUT OIL-Kajian menunjukkan, ibu2 yang mengambil "virgin coconut oil" dalam diet seharian akan tingkatkn kandungan "lauric & capric acids" dalam susu badan mereka. Ini akan kuatkan immune system and daya melawan bacteria2 dlm badan disamping menguatkan perkembangan tulang dan otak baby.

SEMUA BAHAN2 INI TERKANDUNG DALAM TWELVE OUNCES MILKBOOSTER COOKIES INI!
==========================
NAK INFO MILKBOOSTER TWELVE OUNCES NI?
==========================

Hubungi :
Maz (Self Pick Up Slim River/Behrang/Tanjong Malim) +6019-5541106

Sebulan (4 jars) dgn harga RM 150.
Satu jar seminggu RM 39 sahaja

Friday, 29 July 2016

My Secret Weapon




         
Adoi...Lepas raya berat saya naik 4 kg ye...Bukan kecik anak tu. Padan muka sapa suruh makan tak agak² kan.

          Hancur harapan nak nampak slim melim time raya. Stress betul siap kena tetas dart baju tau. Benci... Apa lagi lepas raya terus buat back up plan.

          Terus start program slimmingku. Ok target kali ni nak inch loss instead if berat. Maksudnya nak nampak badan tu langsing takde la nampak lemak² yg lebih tu. Tapi satu-satunya cara is by exercise la kan. So now tiap2 mlm sy akan spend dlm 30 min untuk kayuh basikal.

          At the same time sy consume teatox by Medina Desire dan Vitalluz Powder untuk detox. Jenuh juga makan produk detox ni. Tapi best sebab kalau makan banyak, banyak la yang dia buang. Kalau x makan takde membuang. Setakat ni berat yang naik dah turun ke berat asal. Alhamdulillah. Tapi saya ada target nak turunkan another 5 kg. Lepas consume both produk dan berbasikal memang badan ada nampak penyusutan terutamanya kat hips.

Vitalluz Powder
Teatox Medina Desire
          Hips saya 40", tapi seminggu sy minum teatox, vitalluz powder dan berbasikal hips saya dah tinggal 39.5". Bestkan? Dan memang hips ada nampak a bit kecil. Paha belum turun lagi..

          Sementara nak langsing, saya pon dengan gatalnya order shapewear ni :



Slim Cognito® Open-Bust Mid-Thigh Bodysuit


Power Slimmed Mid-Thigh Body Shaper

          Leonisa tu dapat free Smoothing Caffeine Cream. Ni info ye pasal both shapewear :

Spanx Slim Cognito® Open-Bust Mid-Thigh Bodysuit

The Spanx Difference 
See yourself in a different light with this ultra-popular, super versatile piece—the open-bust bodysuit! We made this shaper by combining luxurious yarns and satin accents to sculpt the silhouette. Shine on in this style, perfect for starlets on the red carpet and real women alike!

Slimming Level
SCULPT

How to Wear It 
Wear this bodysuit under low-cut fitted dresses for a slim, streamlined silhouette.
Tech It Out 
  • Seamless design with knit-in compression zones target the pooch & level love handles
  • Open-bust design—wear your own bra!
  • Satin accents lift the bust, slim the sides and offer a wow-worthy look!
  • Sleek yarns won’t cling and offer all-around figure-firming
  • Release zones in back form butt pockets to keep the rear perky & prevent uni-butt
  • Cotton double gusset for ease when nature calls
  • Imported
  • Body: 82% Nylon, 18% Spandex/Elastane. Satin: 92% Nylon, 8% Spandex/Elastane.

Leonisa Power Slimmed Mid-Thigh Body Shaper

Ever wonder how celebrities do it? Here is one of their secrets to looking red carpet fabulous! This shaper reduces your figure, and maintains a firm body at all times. It offers good coverage -controlling and reducing the waist, back, thighs and entire tummy. Its materials offer perfect fit and softness on the skin, allowing it to breathe so you feel fresh and comfortable. This shaper gives you the perfect shape, it has special cuts and seams specialized to enhance your curves the right way. It is ideal to wear post-surgical, during the process of losing weight or to amp up your body at any moment!
  • Reduces the waist and entire abdomen, sides, and back
  • Shapes the hips and rear giving your body an extra boost
  • Special cuts & seams enhance and refine the shape of your rear
  • Designed for excellent back support, provides good coverage to smooth bulges
  • Double-layered: Smooth DuraFit™ fabric + PowerSlim™, a material with high resistance and durability that reduces your body
  • Inner layer in DuraFit™, a smooth elastic fabric that offers freshness and comfort throughout the day
  • Open-bust allows you to wear with your most preferred bras
  • Ultra-flat front zipper closure with 3 inner hooks to help close shaper
  • Super comfy adjustable, convertible straps that adjust perfectly to you
  • Open gusset for your comfort
  • Wear post-surgical, post-partum, during the process of losing weight or for a night on the town
  • Fabric Content: 85% Polyamide, 15% Elastane

Tuesday, 19 July 2016

Homemade Balm by Mama Homemade

          Masa raya tu kan, sy kena alahan. Asyik bersin2 je then hidung berair je. Stress tau sbb susah nak raya. Memang sejak dua tiga menjak ni, saya selalu bersin-bersin. Kalau sejuk sikit je or tempat yang ada habuk2 memang asyik menyembur je. Tido malam pun kadang-kadang hidung tersumbat.

          Pastu kan ntah macam mana la ternampak pasal essential oil. Tapi harga satu brand ni leh tahan mahal. Hahaha (dasar cheapskate). Tetiba terjumpa fb Mama Homemade. Bila scroll punya scroll terjumpa la sinus balm ni.

Sinus Balm


          Tetiba excited pula nak cuba. So saya pon scroll la lagi. Memang menarik lah banyak sangat pilihan homemade balm kat sini. Tapi saya beli 4 jenis je iaitu Easy Sleep Balm, Vapor Balm, Headache & Migraine Balm dan Sinus Relief Oil Blend. Setakat ni baru guna Sinus Relief tu. Bau dia sangat best dan membantu bila hidung gatal-gatal. Selalu guna Vicks Inhaler je. Yang ni lagi bagus kot sebab semua bahan dia natural je...


Sinus Relief Oil Blend

          If uols minat boleh contact sis Azie ni. Ada banyak tau. Pilih je mana nak. Ni antara yang ada. Apa-apa boleh tengok sendiri kat sanalah...Yg oil tu bukan essential oil ya tapi oil blend sebab tu murah

             

                        
Displaying IMG_20160715_110950.jpg

Displaying IMG_20160715_110950.jpg