Friday, 18 March 2016

Giveaway by Little Damia

          Little Damia is official now. Yay!!!

          Memang dah lama sangat berniat nak buat giveway ni, tapi tau ajelah kan nak kena kumpul duit untuk hadiah, then kena fikir pula ssc apa yang nak dipilih.

          Saya memang suka sangat wcssc, so mungkin sebab itu saya pilih Jumpsac Auroray ni as giveaway gift. Jumpsac adalah salah satu local brand yang setanding brand from oversea ya ;)

          So jangan lupa join giveaway ni untuk memenangi satu unit Jumpsac Auroray in purple (orbit) saiz standard. Manalah tau kan ada rezeki reader blog saya (huh bajet macam ada je orang baca kan...kui3x)


Thursday, 10 March 2016

Great Offer

Saya nak OFFER gift set ni dengan HARGA & PLAN ISTIMEWA :

1. 1 jar 12 Ounces Milk Booster
2. 1 unit Tropika Herbal Cream 50g
3. 1 unit Tropika lavender soap 50g
4. 1 unit Lavender Oil 30ml

Harga asal RM118 all in, tapi nak bagi offer RM110 SAJA (Sabah Sarawak RM115)

Ada lagi!!! Setiap pembelian akan melayakkan anda untuk menyewa 1 unit baby carrier daripada saya secara PERCUMA.

Maknanya hanya bayar RM110 utk gift dah boleh sewa baby carrier secara percuma (minggu depan cuti sekolah kan ;)

TIGA SET saja ya. Sapa cepat dia dapat. pm/sms/whatssap Maz 019-5541106

Wednesday, 2 March 2016

12 Ounces Milk Booster



[ EVERYTHING you need is in a COOKIE!πŸͺ🍫πŸͺ ]

keperluan harian anda LENGKAP, hanya makan 2 KEPING cookies ni masa breakfast!✌πŸ‘

Untuk Mummies yg tengah menyusu, TAMBAH SUPPLY anda dan TINGKAT KIALITI SUSU anda!πŸƒπŸƒπŸƒ

" Dah makan 4 keping, dulu pam 3oz je,sekarang dah jadi 6-7oz! Susu pun pekat! Memang berkesan lah you! " - Puan Afrina

"Alamak, tadi makan cookies!Now dah bengkak teruk.Nasib bila pam surut balik,tapi susu penuh botol!" -Puan Airin

=================================
πŸ’ŽπŸ’žPROMO . SEHARI SAHAJA !!πŸ’žπŸ’Ž
=================================

Sebulan 4 jar = RM140
πŸ‘‰πŸ‘‰DISCOUNT RM5 

NOW 4 jars = RM135 !!
NOW 4 jars = RM135 !!
NOW 4 jars = RM135 !!

Tapi tawaran sgt terhad!!HARINI SAHAJA!!

Seminggu RM35 shj!!!

CEPAT TAU!!! PROMO NI !!!

WhatsApp 012-4359125
WhatsApp 019-5541106

COD Area Tanjong Malim/Proton City/ Taman Sekiah Makmur

Tuesday, 1 March 2016

Milk Booster Cookies 12 Ounces

[BOOSTER SUSU EFFECT PALING CEPAT!] 
.
5 JAM???!!!!

"Macamana boleh cepat pulak??Selalu klu makan mesti kena tunggu seminggu nak susu bnyk.Tu pon belum tentu..berjanggut dulula"πŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺ

Habis beratus2 dah beli booster tapi semua TAK LUT!Tunggu 3hari same je supply,seminggu same gak,sebulan lgsg xnampak ape..last2 biar je xmkn smpai EXPIRED!!
😭

Makan booster tak disiplin sbb masa nk makan BERAT HATI!Rasa TAK SEDAP!Ini ke nak suruh telan hari2?????
😭

Ada chemical,BABY ALLERGIC!!Dengan MAK2 nya skali kena...aduhhh..parahhhh!!
===============

"Abis ape beza dgn TWELVE OUNCES MILKBOOSTER COOKIES ni???"❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓

πŸ’–
Effect boleh rasa SEAWAL 5 JAM!!Bagi ibu yg PAM,kami suggest makan cookies 5 jam sebelum nak pam,spy masa pam susu dah MERIAH!!Yahoo!!πŸŽ‰

πŸ’–
Macamana nk tau klu tak pam????Dont worry, DADA akan rasa PENUH,BERAT,PADAT.Baby minum bunyik "GULP GULP" gituuuu.Inilah impian setiap mummy breastfeed!Tau sgt!!!!πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ

πŸ’–
BAHAN KIMIA??Kami di Twelve Ounces sgt2 pentingkn pemakanan yg sihat,TIADA bahan kimia atau pengawet di dalam cookies ini.Mummies boleh enjoy makan dgn confident sbb 100% NATURAL!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’¨

πŸ’–
R&D selama 2 tahun dan beribu2 mummies dlm Malaysia ni dah kami bantu,HANYA DGN MAKAN COOKIES! Testimonials 99.9% susu tambah dlm 24 jam dan sgt puas hati!SEDAP plak tuuuu!!✌✌✌🌈🌈🌈🌈🌈









================
Whatsapp 012-4359125
Whatsapp 019-5541106

DISCOUNT!!
JIMAT RM 5!!
JIMAT RM 5!!
JIMAT RM 5!!
Harga stok sebulan Rm 140
NOW RM 135 (4 jars)

Stok seminggu Rm 35 shj (1 jar)

Nak dapat discount whatsapp laju2..bila2 promo boleh tutup!!!!!!❕