Monday, 25 April 2016

Urgent!!! Mencari Customer

          Saya sedang mengesan seorang mama yg dah book Snuggbaby Stork utk disewa pd pertengahan Mei.

          Semua conversation kat whatssap hilang. Maybe saya terdelete. If tak salah, beliau berasal dr Tanjung Malim dan menetap di Kedah.

          Please ya mama. pm/sms/whatssap saya 0195541106

Friday, 22 April 2016

Terjebak juga...My 1st Pandora

Akhirnya terjebak juga dengan Pandora..Sebenarnya dah lama nak beli, tapi asyik fikir sayang duit. Tapi beli Bokitta boleh pula kan...

Akhirnya pejam mata je beli through on9. Alhamdulillah. Harap tak kerap beranak bangle tu.

Ni pun ada dangles, charms dan rings on d way. Tergoda tengok Spring Collections 2016.

Dan tips untuk uols kalau nak murah. Beli kat group fb Pandora. Uols search la kat fb, dan kenalpasti few trusted seller. Insya Allah harga diaorg memang murah banyak sebab diaorg ambil direct rasanya...dan takde kos sewa kedai, api air, upah pekerja...

Happy Pandora

Sunday, 17 April 2016

Penting ke APC?

          Saya tak tahu pun sesetengah orang sangat pentingkan Anugerah Pekerja Cemerlang atau APC ni sehingga ada yg frust...meroyan bila tak dapat...

          Uols keje ni sebab lillahi ta'ala ke...sebab nak APC ni? Jangan macam tu. Percaya bahawa rezeki bukan boss told yang bagi tapi Allah...

          Dah...Nak gi buat Apple Pie jap