Wednesday, 21 December 2016

PHD or what? 😏

omg...omg...omg (imagine fazura ye masa baca ni). Akak tak sangka ada orang yg gigih baca blog akak only to kutuk2 sesama diaorg after that...

Pathetic giler life korang ye. Sungguh akak kesian sangat dengan perasaan insecure korang atau PHD korang. Memang kesian kalau boleh akak nak korang dapatkan nasihat kaunselor untuk ubati hati korang. Cek balik hubungan korang dengan Allah. Kalau ada perasaan seumpama PHD tu, adalah yg tak kena ngan ibadat korang...

Kita kan kalau tak suka kat org tu, kita tak payah amik tau pasal dia k. Sebakul dia nak tulis apa2 kat blog dia...fb dia tu hak dia. Bukan makin tak suka, makin ko dig blog dia.

Ke sebenarnya korang kagum dengan akak? 😏😏😏

posted from Bloggeroid

Monday, 19 December 2016

Grab Now

Khas utk mommies yg tgh plan nak beli milk booster, bolehlah grab promo ni. Sah sehingga 01 Jan 2017

whatssap 019-5541106
whatssap 019-5541106
whatssap 019-5541106

#agensah #12ouncesofficialagent
#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster #milkboostercookies12ounces
#12ouncesmilkboostercookies



posted from Bloggeroid

Saturday, 17 December 2016

Why 12 Ounces

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10211161879625741&id=1320008763
posted from Bloggeroid

Friday, 16 December 2016

Apa lagi ni? Geram la

Just wondering uols kalau tak suka someone uols akan amik tau ke pasal dia? Kalau iols, iols malas nak amik tau...

Unfriend, unfollow, block biar x nampak orang tu kat fb. Tapi iols pelik something happened ni (mcm kan ada yg skodeng fb iols or blog hidup segan mati tak mau ni. Or lebih tepat media sosial yg iols pakai...

Ada isu nak panjang2 cerita pun rasa takde plak iols buat hal kat luar. Apa yg iols post, share dlm fb please lah jgn bawa kat luar. Awat? Terganggu ke? Ada iols perli2 uols kat depan uols k? Sikit pon takde bawa mulut cerita pasal uols...

Ha...SS pastu bawa lah kisah blog ni kat sapa2 uols suka. Macam budak2 😠

Dah terasa tu pasai apa? Sbb buat kan...Kalau tak buat mesti tak peduli punya

posted from Bloggeroid

Tuesday, 13 December 2016

12 Ounces Masuk Pa Ma la uols....

Terima Kasih majalah Pa&Ma (edisi Jan 2017)! Semoga kebaikan dan keberkesanan menyusu dgn Milkbooster cookies Twelve Ounces ini dapat dikongsi dgn ibu2 menyusu seluruh Malaysia!😘😍

Wah...Bangga nak habaq saya Agent Sah 12 Ounces 😘😘😘. Meh2 whatssap saya 019-5541106 utk maklumat lanjut pasal cookies

1 jar RM39
4 jars RM156

PROMO 4 jars RM150 SAHAJA

#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster #milkboostercookies12ounces
#12ouncesmilkboostercookies

posted from Bloggeroid