Thursday, 14 September 2017

Produk apa nak makan/pakai untuk buang lemak?

Huh...Stress mak cik. Last week still maintain. Ntah apa angin minggu ni naik 2 kg lah. Adoi...Geramnya. Rasa makan sama je. Maybe metabolisme badan kot ek. Huhuhu. So skang tengah gigih nak turunkan berat balik ni.

Dengan kenaikan ni maka sis dah kategori overweight kayh. Huhuhu so kenalah bekerja keras untuk dapatkan balik berat badan nak bagi jangan overweight. Nak dapatkan berat ideal memang x dapatlah kot melainkan tido selama 3 bulan x makan maybe boleh dapatkan balik berat sihat (untuk tinggi 151cm, berat ideal ialah 42.2kg). Gila lah (sis suspek kalkulator dia silap kira kot)

Lagi satu kalau boleh nak juga inch loss. Lemak degil melata-lata kat badan sis ni ha. So skang sis tgh istiqamah nak kurangakan air manis dan nak kawal pemakanan. Target by birthday sis kot boleh pakai balik baju saiz S (please...sis nak beli baju Minaz nih)

Ok. Last week sis beli Jamu Tun Teja sebab baca testimoni dia sangat best boleh bakar lemak. Tapi betul ke jamu boleh bakar lemak? Harap betul lah ye. Beli 3 kotak terus. Baru 3 hari makan so still too soon nak bagitau kesan dia. Harap lepas sekotak ni turunlah sekilo. Hahaha 3 kotak 3 kilo konon



Okayh. Lagi satu ada produk tak yang boleh ku sapu2 untuk bakar lemak nih? Dulu pernah guna Losyen Ibu Halimah from Mak Dara. Ok memang la susut nampak inch loss tapi tak tau juga sebab guna masa pantang kan. So masa tu bf sama jadi tak tau berat turun sebab bf or sebab losyen tu. Tapi panas yang amat. Hahaha panas dia tu sampai lepas mandi pon rasa lagi panas...Ni terasa macam nak pakai blk la. Panas pon panaslah kalau lemak cair apa salahnya kan



Semlm dah start balik exercise. Kayuh beskal je. Konon nak sejam tapi dapat 40 minit je. Jadilah kan semlm kira nak warm up je. FAKTA -

Berbasikal (Membakar 600 kalori sejam). Lagipun ni je senaman yang aku rasa senang nak buat sebab boleh buat depan tv. Kalau istiqamah, seminggu dah buang 4200 kalori. Banyak tu. Kalau sebulan buat x tinggal boleh la kot ek nak buang lemak...

Allah. Target nak 52 kg je. Kikiki susahnya la hai. Nak jaga makan memang susah mulut asyik nak kunyah je. Sis nak kurus bukan sebab nak pakai baju ketat metat. Tak gemor pakai baju sendat, cuma ada sesetengah cutting baju (macam peplum/kebaya) memang la ada saiz sampai xl pun, tapi akan nampak pelik kalau pakai sebab x sesuai tau. Sebab tu nak juga kuruskan badan balik. Paling tidak dapat sarung balik semua Trench Coat Habibi by Al-Kenali yang sangkut dalam almari menunggu masa nak buang je. Hahaha...

Ok kalau uols ada suggestion nak makan apa, share sini ye.



Tuesday, 12 September 2017

Twelve Ounces Untuk Ibu Mengandung



"SAYA DALAM PERUT NI PUN NAK MAKAN JUGAKLA MAMA...! "
.
Mama ingat baby yang dah keluar je ke perlu disusukan? Dah keluar baru nak gigih cari Milkbooster.
.
Ooo...mentang-mentang baby dalam perut teriak "mama" tak dengar..takde la kalut ribut kan...?Hehehe...
.
Untuk yang tak tahu lagi, biskut Twelve Ounces Milkbooster bukan je boleh banyak susu , tapi boleh provide semua zat galian yang baby dalam perut perlukan...!
.
Dalam ni ada
-Flaxseeds
-Rolled Oats
-Minyak kelapa dara
-Habbatus Saudha
.
Semua dah lengkap keperluan untuk mama yg tgh pregnant dan baby dalam perut tu..
.
Mama boleh consume dari awal pregnancy smpaila delivery tau! 2 keping sehari dah cukup!
.
Tengah pregnant? Nak order?

Contact http://mazlinamr.wasap.my

Price :
1 pack RM35

Buy 5 packs and get 1 Eco Bag (worth RM59) for FREE

#12ouncesreview #milkboosterreview #agensah12ounces #12ouncesofficialagent
#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster #tanjungmalim

Monday, 14 August 2017

SSC For Rental

Wah lama tak update kan. Ok sis nak inform utk Raya Aidiladha 2017 sis buat promo 

RENT 2 WEEKS + FREE 1 WEEK

Ni semua toddler size ye. Kalau nak baby/standard size boleh whatsApps sis ye

For further info, please direct WhatsApp:
👇👇👇


Thursday, 10 August 2017

SSC RENTAL PROMO FOR RAYA HAJI & CUTI SEKOLAH

RAYA HAJI + SCHOOL HOLIDAY PROMO IS BACK

Now you can enjoy our Raya Promotion. For 2 weeks rental period, you will get free 1 week (rental period is fixed starting 23 August - 12 September and ssc will be shipped to you on 21 August). Yes!!!Only RM50 for 3 weeks

Booking must be made with min RM100 and all payment must be cleared before 20 August

1st come 1st served basis. pm/sms/whatssap Maz 019-5541106 or klik http://mazlinamr.wasap.my for futher inquiries

#keepcalmandcarrydamia
#babycarrier #babycarrierrentalservices #ergonomicbabycarriers
#softstructuredcarrier
#softstructurecarriermalaysia
#sewassc #sewababycarrier #sewacarrier
#sewacarriermalaysia #agenscm

Monday, 3 July 2017

Please be professional

Nak cakap satu je la dah jadi ketua pun still tak professional...

Tapi biasalah orang kalau buat salah ngan ko, dia memang takut kat ko. Biarlah tak professional janji bodoh sombong tu kena ada

Enough said. Pi wat keje memasing...

July Promo for Milk Booster Cookies 12 Ounces

[FREE GIFT] "MUMMY's SURVIVAL KIT" LIMITED EDITION ECO BAG BERNILAI  RM 39!

Setiap pembelian 5 packs Twelve Ounces ™ Milkbooster cookies, dapat 1 MSK Eco bag PERCUMA

Ciri-ciri SPECIAL MSK Eco Bag:

1. Dibuat dari kain guni. Sangat kukuh. Wlupun bawa bnda berat, takkan koyak.
2. Eco friendly.
3. Boleh dijadikan diapers bag, pumping session bag, baby stuff organizer, baby playstuff, first-aid bag,snacks bag,shopping bag, out-for-lunch office bag.
4. Non-toxic
5. 100% reusable and durable
6. Comes in 3 colors only

- Maroon
- Sand Beige
- Green
Collect All 3 colors!

Limited Edition Eco bag ini adalah sangat-sangat terhad! Order base on first come, first serve basis ya!

Promo period: While stock last!Habis ni takkan dapat kat mana-mana dah bag Limited Edition Twelve Ounces ™ ni!

wa link http://mazlinamr.wasap.my for futher inquiries

#12ouncesreview #milkboosterreview #agensah12ounces #12ouncesofficialagent
#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster

Wednesday, 14 June 2017

Bengang - Urusan jual beli kat Careoursell

Panas betul hati aku today. Actually sejak semlm lagi. Kisahnya, ada la transaksi jual beli kat caroursell. So this buyer payment hari khamis/jumaat lepas, and send slip & alamat semua

Kan sy blk kpg hari jumaat tu. Celcom plak buat hal kat kpg sejak weekend lepas. Nak online susah sgt. Mmg semua notification from caroursell x naik. Semlm la dah sampai rumah baru la dpt.

Adoi rupanya buyer left -ve feedback dah gara2 tak dpt reach saya. Yg saya geram tu, saya dah bgtau dia line saya teruk dan nak pos today. dgn harapan dia tukar la feedback tu. Sebab saya juga ada list items lain so tak best la ada -ve feedback

Boleh pulak buyer cakap dia nak tunggu barang sampai baru ubah. Eh hello aku ni berniaga. Nak tunggu sampai pos laju tgh busy kot. Kalau drag 3-4 hari. Ko tau x 3-4 hari tu pon boleh rosakkan reputasi aku as seller kat sana? Apa salahnya tukar dulu ko dah tau benda betul. Then kalau barang x sampai sebab salah pos laju, aku la kena tanggung ye? Tau tak skang pos tgh busy. Kalau tetiba hilang dlm perjalanan walaupun aku dah pos, aku gak salahkan...Adil ke?

Sangat tak adil bagi saya -ve feedback walaupun tau dah tau benda sebenar. Item x sampai pon lagi (baru nak pos kejap lagi), ko dah bg aku feedback x bagus. Yg sebenar ko boleh je tukar tapi ko je yang x nak.

Ok takpe bukan ko je yg boleh bg -ve feedback. Aku pon boleh. Hahaha...So skang kita seri kan. At least barang aku x byk kat sana leh je aku close account kat sana. Ko yg dah jual byk2 brg dpt feedback -ve as buyer. Mendapat lah kan...

Thursday, 1 June 2017

New Milk Booster Cookies 12 Ounces

       

Mollases Oats : plain cinnamon oats biscuits, with molasses(pure gula melaka)

Very berry blasts - dried apricots and strawberry chips.

Double choc chunkie : choclates (Cocoa powder , choc chunkie, and semi dark choc chips)

[KINI DILANCARKAN!] - MEMPERKENALKAN BISKUT MILKBOOSTER DENGAN FORMULASI TERKINI BERSAMA 3 PILIHAN RASA BARU YG SUPER SEDAP, KHUSUS UNTUK MOMMIES YANG INGINKAN BEKALAN SUSU BERPANJANGAN UNTUK SI MANJA WALAUPUN SEDANG BERPUASA.

Nota: Para mommies yang menyusu wajib teruskan bacaan, ada something yang nak didedahkan di akhir nanti.

Nak elak susu berkurangan walaupun tengah puasa? Nak simpan stok susu tanpa perlu tunggu lepas berbuka? Nak susukan si manja tanpa rasa penat & dahaga masa berpuasa? Nak susu berkualiti, pekat, dan penuh nutrien untuk kekenyangan & kesihatan si manja?

Okay lah...

Bagaimana kalau akak bantu mommies jayakan semua ni, adakah mommies berminat?

“YES SAYA MINAT SANGAT NAK TAHU! MCM MANA TU?”

Baiklah, tapi sebelum tu, baca apa kata pengguna bawah ni dulu...

"This is one genius invention I tell you! You can get all the goodness in this delicious cookies! Masalahnya bila letak botol ni merata, tau2 dah setengah balang. Tau dah kerja siapa ni. Dia ingat ni kuih raya ke chipsmore? Alhamdulillah susu supply tak pernah putus utk this baby boy. Mommy cuak sebab orang kata baby boy ni kuat susu. Dulu masa Aisyah pun susu tak ada sampai maknya down nangis2.. Kenapa masa tu Twelve Ounces tak ada lagiii.. Strawberry Milkshake ni fav anak i! Ehhh..Fav i jugaklah! Thanks Ereena Elyza (Pengasas).”
~ Puan Muna, pengguna setia Twelve Ounces.

Serius! Twelve Ounces dah buktikan, dengan 2 keping biskut ni dah cukup untuk buat mommies ‘penuh’, si manja pun tak merengek lagi macam sebelum ni sebab rasa tak kenyang.

“WOW BESTNYA RESULT PENGGUNA TWELVE OUNCES NI! TAPI MCM MANA CARA BISKUT MILKBOOSTER NI BOLEH BANTU SAYA?”

Okay senang je, jom tengok apa keistimewaan Twelve Ounces sampai berjaya membantu 118,670 orang mommies sebelum ni.

===========
KEISTIMEWAAN TWELVE OUNCES:
===========

(+) MILK BOOSTER. Bahan Premium khusus untuk menggalakkan proses pengeluaran susu berkualiti. Susu akan jadi lebih pekat, lebih berkhasiat, dan lebih banyak, jadi tempoh untuk si manja menyusu akan berkurangan bila si manja cepat kenyang.

(+) ENERGY BOOSTER. Bila mommy lebih bertenaga, proses pengeluaran susu akan lebih efektif. Jadi susu mommy akan jadi lebih banyak.

(+) KENYANG LEBIH LAMA. Kandungan bahan di dalamnya buatkan mommy tak cepat lapar lepas menyusu macam selalu. Pengeluaran susu sangat baik bila mommies tak lapar. Dan dalam masa yang sama dapat membantu mommies jaga makan tanpa mengurangkan kualiti susu.

(+) BAGUS UNTUK KULIT SI MANJA DAN IBU. Khasiat yang terkandung membantu mencantikkan kulit mommy dan juga si manja. Baru bersalin pun nampak cantik gituuu...

(+) IMUNISASI SI MANJA LEBIH KUAT. Kualiti khasiat di dalam susu membantu menguatkan imunisasi si manja. Jadi si manja akan kurang terdedah dengan risiko penyakit.

(+) 3 PILIHAN RASA YG SUPER SEDAP! Twelve Ounces terbaru hadir dengan rasa paling best iaitu Very Berry Blast, Molasses Oats, dan juga Double Choc Chunkie. Memang kat sini je akan jumpa flavour macam ni punya sedap. Dengar pun dah naik selera dah kannn...

"OKAY SAYA SUKA SANGAT DGN SEMUA NI! SAYA NAK SEKARANG PLEASEEE..."

Boleh sayang, sabarrr, sabarrr...
Akak nak bagitau satu benda best lagi ni...

===========
LAUNCH PROMO 
===========
BUY 4 AND GET 1 FREE!
HANYA RM35/PAKET.
.
“WAAHHHH ADA PROMO LAHHH! MACAM MANA SAYA NAK BELI NI?”
.
Senang je caranya...
.
Boleh hubungi kami (pm/whatssap 019-5541106 or klik 



PS: Launch Promo untuk limited time only tauuu, akan akan tamatkan anytime je, so jangan tunggu lama2 okayyy

MEIKO RAYA PROMO 2017



Bismillah

Hari ini, 1 JUNE, bermula lah RAYA PROMO 2017 secara rasmi!! Raya Promo akan berlansung 1 - 15 JUNE 2017 ya!

NATURACTOR DEAL
=================
Normal price : RM45
Sales price : RM42.50

OCTARD DEAL
============
Normal price : RM55
Sales price : RM52.50

MC COLLECTION (MCCT) DEAL
==========================
Normal price : RM65
Sales price : RM62.50

** FREE Sampul Raya ekslusif x 1 paket dengan setiap pembelian






Wednesday, 31 May 2017

LAUNCHING FORMULA TERBARU MILKBOOSTER COOKIES TWELVE OUNCES!





1 HARI LAGI UNTUK LAUNCHING FORMULA TERBARU MILKBOOSTER COOKIES TWELVE OUNCES! 

Dear super mommies. Tinggal satu hari je lagi untuk kami lancarkan formula terbaru milkbooster cookies untuk mommies semua! 

Mesti mommies semua dah tak sabar kan? Packaging baru, keberkesanan dua kali ganda, flavor baru, semuanya baru! 

Tunggu post daripada kami esok tau! Selamat berpuasa! 

#twelveounces #imakemilk #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboostermurahmalaysia #breastfeeding #breastfeedingmama #breastfeedingmom

Tuesday, 30 May 2017

SSC Rental Raya Promotion



Ada mommies :

         * Nak travel raya ni (beraya, balik kampung dgn train/flight)?
         * Tak nak buang duit buang duit beli ssc baru?
         * Malas nak bawa stroller?


No worries. Kami ada

Kami menawarkan perkhidmatan sewa baby carrier atau lebih dikenali sebagai soft structure carrier. Pelbagai saiz daripada umur 3 bulan sehingga 36 bulan. Mudah...Hanya bayar deposit dan tunggu ssc dipos kepada anda

PROMO RAYA dah start ye...If nak book ssc cepat2 wa http://mazlinamr.wasap.my/

#keepcalmandcarrydamia #babycarrier #babycarrierrentalservices #sewababycarrier #sewassc #sscrental #softstructuredcarrierrental #ergonomicbabycarriers #softstructuredcarrier
#softstructurecarriermalaysia

Friday, 26 May 2017

Terlajak ilmu marketing

Uols kan pernah pergi kursus keusahawana tak yg ajar teknik close sales? Ha...Saya syak seller produk ni tersilap pilih sifu kot. Kisahnya saya berminat dengan satu iklan ni. So saya pun komen "pm" kat post, sebab takde info pasal produk and harga. And 1-2 hari kemudian seller pon whatssap saya. Beginilah kisahnya :












          Serius? Kalau lah ko gi kursus coach suruh buat gini, memang membazirlah. Ni memang close sales betul. Tutup terus sale sebab saya ni daripada berminat terus jadi tak minat. 

          As seller kita kena tau la buyer kita ada banyak peringkat. Ada orang bukan tak de duit (hehehe nak highlight iols berduit) tapi keperluan dia lain. Macam ni...korang ingat aku terdesak sangat ke nak kurus, byk lagi alternatif kat market kot. Kadang2 tak semua teknik tu sesuai nak apply, kena la ikut kesesuaian. Saya jenis kalau tak tau sangat baru nak tanya banyak2...Kalau dah tau apa benda, saya jenis "kalau nak pm, kalau tak nak sudah" ha,...gitu. So kes ni sebab tak tau, but I always prefer nak tahu harga dia senang nak bajet

          Uols jangan wat gini tau kalau business habis orang lari

Tuesday, 23 May 2017

Sayang ke tak?

Iols tengah buat jualan oldies Bokitta yg hot² tu. Tapi maaf harga tak berapa kasih sayang sbb mostly beli pun harga mampus milik

Ada ramai tanya saya "tak sayang ke koleksi² oldies tu". Ye memang sayang kalau ikut hati x mo jual. Serius. Godly, Nitely Florita, Azrak, semua sejak 2014 ku simpan

Classy pula hasil mengepau kawan. Kikiki. Tapi sebenarnya saya tengah cuba kurangkan obsesi Bokitta saya ni. Nak obsesi menyimpan plak. Boleh tak?

Kalau jual stok2 suam or tak hot, memang tak berenti juga jawabnya. Saya rasa cara saya nak stop - jual oldies yg paling saya sayang. Baru lah semangat nak jual yang lain

Actually tak berapa nak jual juga ni. Tapi tengoklah rezeki saya ada tak jodoh lg dengan Bokitta

Monday, 22 May 2017

Bokitta Hot & Spicy for Sale




1. Nitely Florita Chic RM650 (ada pulls, boleh repair)

2. Boomeli VM680 good condition

3. Aqua Art VM RM650 (ada pull boleh repair)

4 Azrak Chic RM350 good condition

5. Goldy VM with pom pom RM350 (ada pull boleh hantar repair)

T&C
.
1. Fast payment preferred. Boleh book dgn half deposit, lg half byr time gaji. Depo burn kalau backout or mia
.
2. No refund. Item yg ada pull, sy akan hantar utk repair & kos ditanggung oleh sy. Kemudia akan dipos oleh orang yg repair pd buyer
.
3. Please expect item as preloved bukan new ye
.
pm/wa http://mazlinamr.wasap.my
.
No fussy and backout buyer ye
.
#bokittalovers #prelovedbokitta #bokittasale #sayajualbokittapreloved #bokittamurah #bokittapreloved
#sayajualprelovedbokitta #prelovedbokittamalaysia #prelovedbokittahijab #bokittaforsale #preluvbokitta #bokittapreluved


Wednesday, 17 May 2017

HP apa yang best?

          Sejak zaman smartphone ni, asal 2 tahun mulalah kena tukar hp. Cis dulu pakai phone Nokia 5 tahun pon takde masalah kan. Teringat member saya cerita dulu pakai Nokia 3210 letak dalam poket jatuh masa naik motor. Dia patah balik amik. On balik ok je. Skang pakai Samsung, jatuh dengan screen pecah, sound pecah...repair mau makan RM400 - RM500

          Last beli hp lepas bersalin Yayah. Hp pun dah hidup segan mati x mau. So dalam kepala ku ada dua model je ni

Redmi Note 4 RM899 - RM999

VIVO 5 RM1199

          Serius nampak antara dua ni je yang menarik perhatian skang. Yelah iPhone bukan level aku nak pakai. Samsung Note pun. Sejak ada anak 3 kedekut gila nak spend untuk gajet. Kikiki...Dulu kalau nak beli je, terus beli

          Kalau korang, nak beli yang mana ye? Skang dah pakai Redmi Note 2 memang puas hati sangat dah. Sebab kamera dia pics jadi cantik. Hati berat nak amik Redmi Note 4 je ni

          Tunggu lah esok lusa saya update apa. Kikiki

          

Preloved Hijab

Bunga Daryn Hijab Saiz M
RM60

(sold)
Bokitta Saiz Chic Maxi
RM60

(ada defect can nego sikit lagi)

add RM8/RM10 untuk pos




Wednesday, 10 May 2017

Projek Baju Raya

Hi mommies. Cari baju raya? Maybe boleh tengok² Qissara Mini Kurung Diva ni ye

Mini kurung dengan kain potongan duyung yang LONGGAR DAN PATUH SYARIAH. Khas buat ibu-ibu menyusu (tak menyusu pun boleh 😘)

#NoZipNoButton untuk mengelakkan kecederaan / bahaya kepada bayi menyusu, mempunyai extra wide dan extra labuh nursing cover di dalam

Tak perlu butang atau zip. Direka untuk SELAK dengan sgt mudah tapi, tak mudah terselak sendiri

Material: MILK SILK FABRIC (SMOOTH) (kain licin dan tak jarang dan tak ikut bentuk badan) easycare, boleh basuh mesin, minimal or no ironing needed, elakkan direct matahari ketika menjemur untuk menjaga warna baju.

Fabrik tahan lasak dan highly stretchable+++++ boleh pakai hingga preggy 6 bulan dan masih tidak mengikut bentuk badan ( bagi yang size perut serdahana). Muat walaupun preggy 9 months ( highly stretchable material), bergantung pada keselesaan anda

Ciri2 Potongan :
✔Kain potongan duyung, bergetah stretchable keliling pinggang.
✔Baju pendek sedikit dari Qissara Zara (hence mini kurung)
✔Nursing and Maternity Friendly ( Preggy 6 months, can fit till 9 months)
✔Berpoket

#qissara #qissaraexclusive #kurungqissara #qissarakurung #minikurungdiva #minikurung #bajuraya #nursing #nursingkurung #maternity #milksilk #syariahcompliance















Retail Price : RM110
Introduction Price : RM99
P

posted from Bloggeroid

Monday, 8 May 2017

Promosi Ramadhan 12 Ounces


IANYA BUKAN MIMPI ! PROMO " KETUK-KETUK RAMADHAN" KEMBALI!

➡Nak tak kalau susu sis maintain je masa puasa?
➡Nak tak kalau sis tak perlu risau untuk simpan stok ready utk puasa skrg?
➡Nak tak kalau stok kat dalam freezer sentiasa cukup utk 2 minggu supply

Macamana klu saya boleh bantu sis untuk capai semua ni dgn mudah? Sis berminat?

Kalau dulu, "kecut perut" setiap kali nak masuk puasa. Sure tak tido malam fikir cukup ke stok dalam peti ais? Macamana aku puasa kalau tiba² susu kering?

Kadang nak menitik air mata, pikir kan si anak kat umah pengasuh berlapar, tido perut kosong, sebab mak nya tinggal stok tak cukup.

Rasa mcm aku ni tak layak jadi mak, nak susu kan anak pun tak mampu..

Jangan risau!

========================================================================
3 TIPS PUASA AKAN JADI MUDAH BILA....
========================================================================

1) Anda ikut jadual pump, jika bekerja, 8 jam jauh dari anak, at least 3 kali pump ya! Buat power pump 20 mins setiap hari utk seminggu. Tgk hasilnya!

2) Kalau berpeluang duduk di rumah, sentiasa biar anak latch smpai betul2 kenyang. Tido lah dgn anak supaya dpt rehat yg secukupnya. Ingat, stress pun akan buat susu jadi kurang.

3)Apa yang anda makan akan menjadi susu dan bukan lemak! Minum air yg sgt banyak.Puasa lah, apa yg anda makan masa sahur dan berbuka akan jadi susu, dengan syarat, makanan itu adalah sihat, dan berkhasiat.


========================================================================
9 CONTOH MAKANAN PENAMBAH SUSU
========================================================================
1- Karbohidrat (Nasi)
2- Sayur bayam
3- Lobak putih
4- Flaxseeds
5- Kacang hijau
6- Oats
7- Virgin Coconut Oil
8- Habbatus Saudha
9- Halba (Boleh masuk dlm kari/nasi dagang)

Apa susah? 4 makanan dari list ni anda boleh dapat dalam biskut TWELVE OUNCES milkbooster cookies ni. Tak perlu pergi kedai susah2 carik bahan-bahan ni
.=
Bahan-bahan yang digunakan adalah dari bahan-bahan kualiti premium shj, terdiri daripada FLAXSEEDS, ROLLED OATS, HABBATUS SAUDHA, MINYAK KELAPA DARA
.
========================================================================
.
BERMINAT? HUBUNGI KAMI HARI INI!

klik http://mazlinamr.wasap.my
klik http://mazlinamr.wasap.my
klik http://mazlinamr.wasap.my


Price:
Semenanjung Malaysia
1 jar RM39
4 jars RM150


PROMO RAMADHAN: RM145 untuk 4 jars

NOTE: Promo RAMADHAN akan diTUTUP bila-bila masa sahaja bergantung pada stok. STOK TERHAD! Hubungi kami untuk HARGA SPECIAL ya!

OFFER HEBAT SEKARANG!!!
➡ LIMITED EDITION Fridge Magnet 12 Ounces (only from us)
➡ FREE e - book Asiah Maharam "TIPS CARA MAKAN JADI SUSU BUKAN LEMAK"