Monday, 20 February 2017

Promo Extended

DILANJUTKAN -- PROMO "INTAI-INTAI KOCEK SUAMI" DITERUSKAN ATAS HIGH DEMAND
.
Mcm mana nak order cookies ni?
==========================
.
whatssap 019-5541106
whatssap 019-5541106
whatssap 019-5541106
.
Kami boleh post ke "seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak' ye
.
====================
TAPI TUNGGU,NAK TAU HARGA? KAMI ADA OFFER UNTUK ANDA!
====================
.
Price :
.
4 jars ➡ RM145 (LIMITED OFFER)
1 jar ➡ RM39
.
AMARAN: Bila offer ni ditutup, anda tak akan tgk lagi offer awesome ni dimana-mana.



posted from Bloggeroid

Tuesday, 14 February 2017

Testimoni Milk Booster Cookies 12 Ounces

Rasa lama tak belanja pic testimoni 12 Ounces. Ok today nak belanja testimoni ye. Semua ni customers saya sendiri tau. Gigih akak gun Snapseed & Watermark 😅

Starting from 13/02-20/02 ada sale utk 12 Ounces ye. Beli 4 jars and get RM11 off. Normal price RM156 but sale 4 jars cuma RM145. Please add RM14 utk pos 4 jars ke Semenanjung & RM20 Sabah Sarawak.

Yg stay kat Tg Malim & Slim River boleh self pick up kat depan PSAS & Proton City ye. Whatssap saya 019-5541106




posted from Bloggeroid

Monday, 13 February 2017

Sale Milk Booster Cookies 12 Ounces



Sale 📣📣📣

Ok. Nak restock Milk Booster 12 Ounces masa ni lah ye... Utk pembelian 4 jars cookies from 13/02 sehingga 20/02 akan dapat diskaun RM11

Normal price untuk 4 jars RM156, tapi dengan sale ni hanya RM145 saja. Harga tak termasuk pos ye 😘😘😘. Self pick up Behrang Stesyen/Proton City. COD Slim River & Tanjong Malim (kos penghantaran kan dikenakan starting jumlah minima RM5

whatssap 019-5541106
whatssap 019-5541106
whatssap 019-5541106

#12ouncesreview #milkboosterreview #agensah #12ouncesofficialagent
#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster
posted from Bloggeroid

Friday, 10 February 2017

Review HYat Hijab

Chewah...Blog sendu pun buat review. Hahaha this is honest review ok. Not paid review or disuruh buat. Today saya nak review one of my fav hijab iaitu HYat Hijab

Pernah dengar tak? Ok kalau yg layan instant shawl, kemungkinan besar akan kenal brand ni. Kalau tak kenal and nak mengenali, boleh ke fb group HYat Hijab Official atau fb page HYat Hijab. Founder HYat ni ialah sis Norhayati Yunus. Saya panggil Kak Yat je.

Ok. Tudung yang saya nak review ni ialah from exclusive range HYat yang dilancarkan pada bulan Jan 2017 (if I'm not mistaken). Material yang digunakan ialah satin dan didatangkan khas bersama kotak yg mempunyai print yang sama. And prints ni ditempah khas okeh. So uols tak kan jumpa kain ni kat mana² kedai ok 😉



Lawa kan. Sesuai sebagai hadiah sebab x payah nak fikir nak wrap ke apa ke...uols boleh ikat dgn reben je




Bila buka ni, I "wow" gitu. Siap ada thank you card. Serius masa ni memang saya ada rasa aura eksklusif tu and rasa mcm dihargai gitu



Berdebar rasa weh



Voila...Terus jatuh chenta tengok warna dia



Omg...memang lawa sangat. Bila pegang tu saya rasa mewah pulak...And the colors sangat cantik



Jeng..jeng..jeng..Terus rasmi bawa balik Penang

Selesa sangat pakai sebab tak licin, and tak panas but inner tu rasa tebal sikit from badge lama. Saya lebih suka inner badge lama HYat tapi overall saya bagi 4.5/5 bintang (kalau inner lama memang dapat 5 bintang).

Congrats team HYat Hijab. You nailed it!!! Sebenarnya saya expect keluaran eksklusif ni biasa-biasa saja. Hahaha rupanya saya tersilap. This is my 4th HYat (yg lain sy dah let go 😅) bila nak fund utk new release... Tapi lepas ni plan nak collect HYat lah pula. Biar pakai lebam.

If anda berminat dengan HYat eksklusif ni boleh la dapatkan ready stock esok 11/02/2017 kul 11 am.



Ada 3 design ok. Good luck...

posted from Bloggeroid